Anunțuri de atribuire contracte ROSE

Anunţ de atribuire

1. Ca urmare a publicării Invitaţiei de participare pentru achiziția de PC-uri săli de clasă, în urma desfășurării procedurii de achiziție prin metoda CERERE DE OFERTĂ, ofertantul declarat castigator este Civic Service IT S.R.L, cu sediul în B-dul Alexandru Lăpușneanu, nr. 106, bl. L1, sc. E, et. 1, ap. 88.

Obiectul contractului: Livrarea, instalarea și asigurarea garanție pentru 7 Mini PC-uri HP Elitedesk 800 G1 TINY, 7 Kituri tastatura & mouse wireless, 7 x Cablu HDMI 10 m.

Durata contractului: Furnizorul se obligă să furnizeze bunurile prevăzute în contract, în decurs de cel mult 7 zile de la data semnării contractului, respectiv până la 24.12.2018.

Valoarea contractului: Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil Furnizorului de către Beneficiar, este de 12635 (doisprezece mii șase sute treizeci și cinci) LEI, din care 2017,33 (două mii șaptesprezece, treizeci și trei) LEI reprezintă TVA. Prețul include și cheltuielile pentru ambalare, transport şi orice alte costuri necesare livrării produselor.

2. Ca urmare a publicării Invitaţiei de participare pentru achiziția de Videoproiectoare și elemente conexe săli claseîn urma desfășurării procedurii de achiziție prin metoda CERERE DE OFERTĂ, ofertantul declarat castigator este Civic Service IT S.R.L, cu sediul în B-dul Alexandru Lăpușneanu, nr. 106, bl. L1, sc. E, et. 1, ap. 88.

Obiectul contractului: Livrarea, instalarea și asigurarea garanție pentru 7 Proiectoare BENQ MS527, 7 Suporturi tavan videoproiector P/N:  07479-WHT, 7 Ecrane de proiecție 4World

Durata contractului: Furnizorul se obligă să furnizeze bunurile prevăzute în contract, în decurs de cel mult 7 zile de la data semnării contractului, respectiv până la 24.12.2018.

Valoarea contractului: Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil Furnizorului de către Beneficiar, este de 14350.00 (paisprezece mii trei sute cincizeci) LEI, din care 2291.17 (două mii două sute nouă zeci și unu, șaptesprezece) LEI reprezintă TVA. Prețul include și cheltuielile pentru ambalare, transport şi orice alte costuri necesare livrării produselor.

About Ana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.